Wat kunnen wij voor jou betekenen als aankoopmakelaar?

Je hebt een woning op het oog of hebt net de keuze gemaakt op zoek te gaan naar een andere woning. Wat komt er bij kijken? Waar op te letten? Laat ik mij niet teveel leiden door mijn enthousiasme? Hoe kom ik er überhaupt tussen in deze hectische woningmarkt?

Wij zijn je graag van dienst met nuchter advies en gaan als volgt te werk:

Kennismaken en intake

Wij gaan samen met je om de tafel. Wat zoek je, wat zijn je wensen. Op Funda is veel te vinden, maar niet alles. Door ons grote netwerk, onze klantsystemen en het feit dat wij elke dag met meerdere makelaars op pad zijn, horen wij veel. Met deze informatie kun jij je voordeel doen.

Zoeken en onderzoeken

Als we duidelijk hebben wat je wensen en eisen zijn, gaan we voor je op zoek. Een woning gevonden die past bij jouw profiel? We gaan samen met je bezichtigen en letten daarbij op bouwtechnische, financiële en juridische zaken en geven je inzicht in de marktpositie van de woning.

Als je zelf de woning hebt gevonden en ons wilt inschakelen voor het vervolg dan kan dat uiteraard ook. We schakelen snel, dat is essentieel in de huidige tijd!

“Jouw aankoopmakelaar is messcherp, terwijl jij stiekem al over de toekomst droomt”

Geld besparen

Is het onderzoek afgerond en wil je op basis van deze resultaten verder met de woning? Dan gaan wij geld voor je verdienen. Wij voeren scherpe onderhandelingen en behoeden je voor valkuilen en onjuiste beslissingen. Het belangrijkste is dat wij eerlijk zijn. Zijn wij niet overtuigd van de woning op welke vlak dan ook dan zeggen wij dat. Ook wanneer dat tot teleurstelling kan leiden. Je krijgt van ons altijd een gefundeerd en professioneel advies zodat je volledig geïnformeerd een aankoopbeslissing kunt maken.

“Wij voeren scherpe onderhandelingen en behoeden je voor valkuilen en onjuiste beslissingen.”

Afronding en resultaat

De koop gesloten? Tijd voor jou om te genieten! Wij zorgen voor een volledige en correcte afhandeling van de koop en begeleiden je totdat je de sleutels in ontvangst hebt genomen.

Beoordelingen

Bekijk ook eens onze aankoopbeoordelingen op Funda, jou voorgangers hebben ons naar volle tevredenheid ingeschakeld!