Ontspullen!

Heb jij nou ook het verlangen naar meer woonruimte in je eigen huis maar heb je teveel spullen of vind je het lastig om overzicht te creëren? Dan geven we je graag een paar tips. Deze tips gaan je helpen om je huis optimaal te benutten of perfect voor te bereiden voor een eventuele verkoop.

Creëer vaste opbergplekken

Heb jij nou een woning met veel ingebouwde kasten, dan heb je geluk! Niets is fijner dan je spullen netjes op te bergen zonder dat je woonoppervlakte hoeft op te offeren met extra kasten. Heb je nou geen vaste opbergplekken? Dan is de tip om deze toch te gaan plaatsen, denk daarbij aan flexibele meubelstukken zoals opbergbanken, kisten of uitschuifbaar meubilair. Zo houd je je woning overzichtelijk en dat brengt rust in het geheel.

Ontspullen!

Ontspullen geeft rust in je huis en in je hoofd. Minimaliseren kan niet alleen door minder spullen en meubilair maar ook door te kiezen voor rustige en strakke lijnen in je huis. Ook neutrale kleuren helpen mee aan een fijne sfeer. Dus twijfel niet en doe teveel accessoires en versieringen weg waarbij het resultaat is een overzichtelijke ruimte die beter aanvoelt dan ooit.

Spelen met de ruimte

Je hebt al veel spullen weggedaan en vaste plekken gecreëerd maar je kunt ook leuke technieken aanpakken om de ruimte nog groter te doen lijken. Plaats daarvoor bijvoorbeeld spiegels, gebruik een open salontafel of bijzettafeltjes. Plaats stoelen bij de eettafel die een luchtig geheel geven. Of is de plafondhoogte in je woning wat minimaal? Gebruik zachte kleuren of verticale elementen om de ruimte te benadrukken.

Flexibele ruimtes

Wil je je woning flexibel kunnen gebruiken maar heb je daar niet alle ruimtes voor? Overweeg dan methodes om dit te realiseren. Maak gebruik van schuifdeuren of wanden. Of richt een kamer zo in dat deze is te gebruiken voor zowel werken als logés. Want in de huidige tijd wil je kunnen thuiswerken maar ook ontspannen en af en toe eens even je eigen plekje hebben.

Verkoopgeheimen

Het interieur dat je kiest, bepaalt hoe ruim je woning oogt en voelt. Bij het verkopen van je huis geven wij uiteraard ook aan tafel een aantal persoonlijke tips. En vind je het nou moeilijk om de woning goed gestyled te krijgen en wil je daarvoor net een stapje extra doen? Dan kunnen niet alleen wij jou goede tips geven maar kunnen we eventueel ook een interieurstylist inschakelen om dit samen met jou voor te bereiden.