Oostraan Raalte

Op een fraaie locatie, aan de rand van Raalte-Noord, bieden wij in samenwerking met Webon bouwontwikkeling drie kavels aan.

De plek is prachtig. De kavels hebben alle drie uitzicht op groen, maar het winkelcentrum van Raalte-Noord is op loopafstand gelegen. Zo zijn alle voorzieningen als een supermarkt, medisch centrum, maar ook verschillende scholen dichtbij.

De mogelijkheden voor het bouwen zijn enorm. Het bestemmingsplan biedt ruimte voor diverse woonconcepten. Zo is het bouwen van een royale eengezinswoning een optie, maar ook een seniorenwoning met slaap- en badkamer op de begane grond is mogelijk. Zelfs het bouwen van een duo woning is mogelijk; op de kavels 2 en 3 mag een inwoon-situatie (ouder/kind) gerealiseerd worden. Hierbij blijft wel sprake van één woonbestemming op de betreffende kavel.

De nieuw te bouwen woningen worden aangeboden op kavels van circa 430 m², 530 m² en 560 m².
De woningen beschikken allen over een vrijstaande geïsoleerde houten berging van circa 18 m². Daarnaast is er veel aandacht voor duurzaamheid (energielabel A +++) en zijn de woningen onderhoudsarm.

Het naastgelegen appartementencomplex krijgt een metamorfose door aanpassing van de kleurstelling van de buitenzijde van het complex.

Keuzevrijheid

Wijzigingen in of aanpassingen van het ontwerp zijn mogelijk in samenspraak met de ontwikkelaar en aannemer. Ook is de aankoop van een kavel zonder ontwerp, bijvoorbeeld voor eigen bouw bespreekbaar.

Prijsstelling

Prijzen vrij op naam (kavel inclusief woning) vanaf € 723.000,–.
Voor een woning van ruim 500 m3 zelfs vanaf € 655.000,–.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan is per 15 december 2023 onherroepelijk. Koper dient te voldoen aan de bepalingen van het vigerende bestemmingsplan en inrichtingsplan.

Voorlopige planning

Start bouwrijp maken in het eerste kwartaal van 2024. Mogelijke start bouw onder voorbehoud in het tweede kwartaal van 2024.


Bekijk ons aanbod ook op funda.nl
 Bel ons:
0572-351291
 Mail ons:
info@hannink.nl
 Bezoek ons:
Herenstraat 1, Raalte