Nieuwbouw Noorder Koeslag, Wijhe

Als je door nieuwbouwwijk Noorder Koeslag in Wijhe rijdt dan zie je bedrijvigheid aan alle kanten! Een fraaie combinatie van allerlei type woningen en stijlen die hier zijn en worden gebouwd. Een compliment voor de opzet van de wijk, heerlijk groen, breed opgezet, mooie woningen en goed bereikbaar. Sowieso valt Wijhe vaak op door zijn groene omgeving, de IJssel, de gemoedelijke sfeer, het gezellige centrum, het openbaar vervoer en Zwolle en Deventer op korte afstand.

Voor projectontwikkelaar Roosdom Tijhuis zijn wij al vanaf het eerste begin verkopend makelaar voor de projectmatige bouw in de wijk Noorder Koeslag. Een ontwikkelaar met een creatieve geest, we hebben fantastische namen voorbij horen komen qua type woningen, zoals Venezia, Celano, Krijtenberg, Monza, Plattenberg, Beekzicht, Wijhendaal, Viersprong, Vierspan en Tweesprong! En aan het einde van deze blog komen nog een paar van die toppers voorbij.

 

Een ontwikkelaar met niet alleen een creatieve geest, maar vooral één die het goed op de rit heeft. Kopers weten exact vanaf het begin hoe ze het nieuwbouwproject instappen. Duidelijk tekeningen, overzichtelijke meerwerkkeuzes, koop-/aannemingsovereenkomsten met Woningborg garantie etc.

Op dit moment is Roosdom Tijhuis bezig met de afronding van de tweekappers type Tweesprong. Nu ook de laatste woningen gegarandeerd gebouwd worden komt deze fase tot een mooie afronding. Je kunt nog even een kijkje nemen op Funda of de projectwebsite van Roosdom Tijhuis om de exacte verkoopstatus te bekijken.

Zat de juiste woning er voor jou nog niet bij of heb je net het besluit genomen om een volgende (woon)stap te gaan nemen, dan kunnen we je waarschijnlijk blij maken met de verkoopstart van de volgende fase.

Op 10 september gaan we van start met de verkoop van 13 nieuwe woningen, te weten:

4 royale halfvrijstaande woningen type ”Grote Heren”

 2 halfvrijstaande woningen met slaap- en badkamer op de begane grond type ”Statige Dames”.

 7 geschakelde eengezinswoningen type ”Op & Top” (5,4 m x 9,54 m)

Wil je dit project niet missen, meld je dan vast bij ons kantoor en we houden je op de hoogte als het zover is.

Via een webinar zal op 10 september om 16.00 uur uitleg worden gegeven over het project en vanaf 11 september is alle documentatie af te halen op ons kantoor.

Mis het niet en bel of mail ons zodat we je als geïnteresseerde kunnen noteren.

P.s. Ben je benieuwd naar de waarde van je huidige woning dan komen we graag bij je langs voor een waardebepaling, dan ben je goed voorbereidt als het straks zover is!