Aankoopmakelaar

Wat kunnen we voor jou betekenen als aankoopmakelaar?

De verkopende makelaar vertegenwoordigt de belangen van de verkoper. Hij adviseert de verkoper tijdens het verkoopproces. De verkopende makelaar kan en mag daarom niet tegelijkertijd jouw belangen als koper behartigen. Schakel daarom je eigen aankoopmakelaar in.

Je hebt een woning op het oog of net de keuze gemaakt op zoek te gaan naar een andere woning. Wat komt er bij kijken? Waar op te letten? Laat ik mij niet teveel leiden door mijn enthousiasme?

Wij zijn je graag van dienst met nuchter advies en gaan als volgt te werk:

Kennismaken en intake

Wij gaan samen met je om de tafel. Wat zoek je, wat zijn je wensen. Op Funda is veel te vinden, maar niet alles. Door ons grote netwerk, onze klantsystemen en het feit dat wij elke dag met meerdere makelaars op pad zijn, horen wij veel. Met deze informatie kun jij je voordeel doen.

Zoeken en onderzoeken

Als we duidelijk hebben wat je wensen en eisen zijn, gaan we voor je op zoek. Een woning gevonden die past bij jouw profiel? We gaan samen met je bezichtigen en letten daarbij op bouwtechnische, financiële en juridische zaken en geven je inzicht in de marktpositie van de woning.

Geld besparen

Is het onderzoek afgerond en wil je op basis van deze resultaten verder met de woning? Dan gaan wij geld voor je verdienen. Wij voeren scherpe onderhandelingen en behoeden je voor valkuilen en onjuiste beslissingen. Het belangrijkste is dat wij eerlijk zijn. Zijn wij niet overtuigd van de woning op welke vlak dan ook dan zeggen wij dat. Ook wanneer dat tot teleurstelling kan leiden. Je krijgt van ons altijd een gefundeerd en professioneel advies zodat je volledig geïnformeerd een aankoopbeslissing kunt maken.

Afronding en resultaat

De koop gesloten? Tijd voor jou om te genieten! Wij zorgen voor een volledige en correcte afhandeling van de koop en begeleiden je totdat je de sleutels in ontvangst hebt genomen.

Verder praten over de mogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak, tot snel!

Hannink Makelaars Raalte 0572-351291

#verhuizen #makelaar #huiskopen #huisverkopen #nvmmakelaar #raalte #wijhe #olst #lemelerveld #heino #luttenberg #broekland #wesepe #heeten #nieuwheeten #aankoopmakelaar #verkoopmakelaar