• Omschrijving
  • Eigenschappen
  • Plattegrond
  • 360°
  • Brochures

Tussen de Hanzesteden Deventer, Zwolle en Raalte bevindt zich in Den Nul deze voormalige winkel-/bedrijfsruimte. De mogelijkheden zijn er om het geheel naar eigen smaak te verbouwen tot woning of een nieuwbouwwoning te realiseren. Er is vrijheid in het realiseren van uw persoonlijke woonwensen, met de volledige autonomie om het ontwerp te bepalen en uw aannemers te kiezen.

De nabijheid van de IJssel voegt een bijzondere dimensie toe aan deze locatie. Op slechts een steenworp afstand nodigen de uitgestrekte uiterwaarden van de IJssel uit tot ontspannende wandelingen, gevolgd door een welverdiende kop koffie in het charmante Infocentrum IJssel in Den Nul. Daarnaast ligt het weelderige en bosrijke buitengebied van Olst op korte afstand, met zijn historische boerderijen en talloze uitgestippelde wandel- en fietsroutes.

De directe omgeving staat voor een transformatie, met een kleinschalige nieuwbouw aan de achterzijde van het object. De ontsluiting van deze nieuwbouw wordt gerealiseerd via de Holstweg. Bovendien zijn er plannen om de Rijksstraatweg opnieuw vorm te geven en nieuw leven in te blazen, met als doel een groenere en meer leefbare dorpskern te creëren.

Dit alles wordt aangeboden op een ruim perceel van ongeveer 425 m².

De voormalige bedrijfswinkel bestaat uit verschillende ruimten en biedt de mogelijkheid om hier een zelfstandige woning te realiseren. Belangrijk is op te merken dat deze ruimte momenteel nog niet beschikt over eigen energie-aansluitingen.

Enkele aandachtspunten:
– Het geheel wordt “as-is, where-is” aangeboden, in de huidige staat.
– De koper dient twee parkeerplaatsen op het eigen terrein te realiseren.
– Het perceel moet nog nader worden ingemeten, waarvan de kosten voor rekening van de verkoper zijn. Eventuele afwijkingen in perceelgrootte geven geen der partijen recht op verrekening.
– Als onderdeel van het stedenbouwkundig plan dient de koper een haag op eigen terrein aan te leggen. Een voorbeeld is te vinden in de bijlage.
– De nutsvoorzieningen voor de woning en de aangebouwde winkel-/bedrijfsruimte zijn momenteel geïntegreerd. Bij verkoop dienen de aansluitingen aangepast te worden, zodat ze alleen dienstbaar zijn aan het verkochte. Deze kosten zijn voor rekening van de koper.
– De koper heeft recht van overpad via de naastgelegen percelen (nummer 5628) en (nummer 5630 gedeeltelijk) om toegang te krijgen tot het perceel Rijksstraatweg 76a.

Dit object heeft een eigen website: rijksstraatweg76a.nl.

Kopen

Koopconditie
k.k.

Algemeen

Bouwvorm
bestaande bouw

Woning

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Inhoud
454 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
118 m2
Perceel oppervlakte
425 m2
Bouwjaar
1930
In aanbouw
Nee
Isolatievormen
dubbel glas, geen isolatie
Dak type
mansarde dak
Dak materialen
pannen
Energieklasse
G
Energielabel einddatum
16 september 2032
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Onderhoud binnen

Waardering
goed

Onderhoud buiten

Waardering
goed

Verwarming

Soorten warm water
c.v.-ketel

Tuin

Tuintypen
achtertuin

Garage

Soorten
geen garage

Woonhuis

Soort
eengezinswoning
Type
geschakelde woning

Kelder

Verdieping nr
-1
Aantal kamers
0

Begane grond of flat

Verdieping nr
0
Aantal kamers
1
Overige ruimten
toilet, berging
Woonkamer
Types
woonkamer
Lengte
353 m
Breedte
707 m
Oppervlakte
25 m2
Trap
nee
Keuken
Types
dichte keuken
Lengte
331 m
Breedte
547 m
Oppervlakte
18 m2

Plattegronden