• Omschrijving
  • Eigenschappen
  • Plattegrond
  • Video
  • Brochures

Adres Op den Hof 4 = Type B, hoekwoning (3-laags), bouwnummer 6

DE BOUW IS GESTART, OPLEVERING BEGIN TWEEDE KWARTAAL 2024!

– Een nieuwbouw huis, maar toch snel klaar!
– Je koopt vrij op naam: geen kosten koper en geen dubbele woonlasten;
– Kies je eigen keuken (niet inbegrepen) en badkamer afwerking (in overleg met de aannemer);
– Je eigen lucht/water warmtepomp, gasloos, zonnepanelen, lage maandlasten;
– Hoog comfort, vloerverwarming én koeling, onderhoudsarm;
– Centrale ligging tussen Zwolle, Deventer en Raalte in een zeer groene omgeving op steenworp afstand van de IJssel.
– Perceeloppervlakte 149 m²

Heb je belangstelling, neem dan contact op met één van de makelaars om de woning OP DE BOUWPLAATS TE BEKIJKEN. Ook lichten we graag alle mogelijkheden en het verkoopproces nader toe.

DE WONING
Deze 3-laagse hoekwoning is sfeervol gelegen in het hofje en heeft een woonoppervlakte van circa 116 m². Je geniet van een mooie tuin op het westen (avondzon)! Dit huis biedt alles wat je nodig hebt: een lichte woonkamer, fijne open keuken, 3 slaapkamers en een ruime vrij indeelbare zolder (voor wellicht een 4e slaapkamer). In de tuin wordt een vrijstaande berging geplaatst. Er is voldoende parkeergelegenheid in het hofje.
De indeling van deze hoekwoning is praktisch met veel bergruimte. Bij binnenkomst is er direct ruimte voor de garderobe. Verder zijn in de hal het toilet, meterkast en trapopgang gepositioneerd. Lopen we verder naar de lichte woonkamer, dan vinden we daar een heerlijke tuingerichte kamer met glazen achterpui en loopdeur waardoor er veel lichtinval is. De vaste kast zorgt voor veel bergruimte. De open keuken aan de voorzijde geeft een fijn zicht op het gezellige hofje.
Op de verdieping bevindt zich de overloop met toegang tot de 3 slaapkamers die respectievelijk 12, 12 en 8 m² groot zijn. De badkamer wordt ingericht met douche, wastafel en 2e toilet.
Een vaste trap brengt je naar de tweede verdieping. Deze etage is een vrij in te richten ruimte met mogelijkheden voor bijvoorbeeld het realiseren van een vierde slaapkamer. Tevens zijn hier de benodigde technische installaties voor de woning opgesteld.
De woning wordt aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk. De keuken is exclusief en kan geheel naar eigen wens later worden geplaatst.

DUURZAAM WONEN
De woning voldoet aan de allerlaatste duurzaamheidseisen, wat inhoud dat de woning voldoet aan de BENG norm. BENG staat voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen. Dat betekent geen gas meer, uitstekend geïsoleerd, met vloerverwarming, voorzien van zonnepanelen en een luchtwarmtepomp. En dat bespaart aanzienlijk op de maandelijkse energiekosten en is beter voor het milieu. Bij veel financiers ontvang je een aantrekkelijke rentekorting (groenkorting) alsmede hogere financieringsomvang.

HET PROJECT
Maak kennis met het fraaie nieuwbouwproject “Op den Hof” op Den Nul.
Wonen Op den Hof met veertien eigentijdse woningen is een uitgelezen kans voor mensen die houden van een kleinschalige woonomgeving, noaberschap en willen genieten van de rust die Den Nul te bieden heeft. Door variatie in typologie (rijwoningen, levensloopbestendig en half vrijstaande woningen) is er plek voor iedereen.
Op Den Nul wonen betekent namelijk een ideale omgeving om je kinderen te laten opgroeien, je wooncarrière te starten of gewoon omdat je graag in een echt huis wilt gaan wonen in plaats van een klein appartementje.
De woningen in het nieuwbouwplan zijn duurzaam, hebben een stijlvolle uitstraling en bieden alle comfort. Hier kun je in de luwte van grotere plaatsen genieten van dorpse gezelligheid. Het bruisende stadsleven opzoeken doe je in steden als Deventer en Zwolle. Iets dichterbij vind je de dorpen Olst en Wijhe voor de dagelijkse boodschappen. Het plan wordt ontsloten via de Holstweg.

GESCHIEDENIS EN OMGEVING
De naam Den Nul stamt af van Nol, dat ‘open plek in het bos’ betekent. Deze open plek heeft plaatsgemaakt voor Den Nul. Het dorp bevindt zich in een lus van de IJssel. Daarmee is het een groene en waterrijke plek waar je mooi en fijn kunt wonen en recreëren tussen de Hanzesteden Zwolle en Deventer.
Wonen in “Op den Hof” betekent wonen op een plek nabij de Duursche Waarden, een uitgestrekt gebied aan de IJssel waar hard is gewerkt om het natuurlijke rivierenlandschap terug te brengen. Het gebied wordt gekenmerkt door moerassen, rivier-armen en een bos. Ook leven er allerlei dieren, zoals Schotse Hooglanders, IJslandse paarden en diverse vogels. Bij Infocentrum Den Nul, dat aan de Lange Kolk staat, komt alles samen. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen, eten, drinken, spelen en zwemmen. Voorzieningen als winkels, horeca, scholen, kinderopvang en sportgelegenheden bevinden zich in de directe omgeving van Den Nul. De bereikbaarheid van deze voorzieningen is goed. Dwars door het dorp loopt namelijk de N337, beter bekend als de Rijksstraatweg. Via deze weg rijd je in een paar minuten naar Wijhe en Zwolle of – de andere kant op – naar Olst en Deventer. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan kun je bus 161 pakken die tussen Zwolle en Deventer rijdt of de intercity op het station in Olst.

Herinrichting Rijksstraatweg
De N337 krijgt de komende jaren een metamorfose. Hier zal een bijdrage geleverd worden aan een veiliger, groener, leefbaarder en klimaatbestendiger dorpskern. Zie de plannen hiervoor op de website van de Provincie Overijssel.

Kopen

Koopconditie
v.o.n.

Algemeen

Bouwvorm
nieuwbouw

Woning

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Liggingen
aan rustige weg, in woonwijk
Inhoud
431 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
116 m2
Perceel oppervlakte
149 m2
Bouwjaar
2023
In aanbouw
Nee
Isolatievormen
volledig geïsoleerd
Dak type
zadeldak
Dak materialen
pannen
Keurmerken
Woningborg Garantiecertificaat
Voorzieningen
mechanische ventilatie
Parkeer faciliteiten
openbaar parkeren
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Onderhoud binnen

Waardering
uitstekend

Onderhoud buiten

Waardering
uitstekend

Schuur / Berging

Soort
vrijstaand hout
Totaal aantal
1

Verwarming

Soorten warm water
elektrische boiler eigendom

Tuin

Tuintypen
achtertuin, voortuin

Garage

Soorten
geen garage

Woonhuis

Soort
eengezinswoning
Type
hoekwoning

Begane grond of flat

Verdieping nr
0
Aantal kamers
1
Overige ruimten
toilet, provisieruimte, hal
Keuken
Types
open keuken

Plattegronden