• Omschrijving
  • Eigenschappen
  • Plattegrond
  • Brochures

Adres Op den Hof 10 = Type D, levensloopbestendige hoekwoning, bouwnummer 12

Maak kennis met het fraaie nieuwbouwproject “Op den Hof” op Den Nul.
Wonen Op den Hof met veertien eigentijdse woningen is een uitgelezen kans voor mensen die houden van een kleinschalige woonomgeving, noaberschap en willen genieten van de rust die Den Nul te bieden heeft. Door variatie in typologie (rijwoningen, levensloopbestendig en half vrijstaande woningen) is er plek voor iedereen.

Op Den Nul wonen betekent namelijk een ideale omgeving om je kinderen te laten opgroeien, je wooncarrière te starten, levensloopbestendig te wonen of gewoon omdat je graag in een echt huis wilt gaan wonen in plaats van een klein appartementje.

De woningen in het nieuwbouwplan zijn duurzaam, hebben een stijlvolle uitstraling en bieden alle comfort. Hier kun je in de luwte van grotere plaatsen genieten van dorpse gezelligheid. Het bruisende stadsleven opzoeken doe je in steden als Deventer en Zwolle. Iets dichterbij vind je de dorpen Olst en Wijhe voor de dagelijkse boodschappen. Het plan wordt ontsloten via de Holstweg.

Alles gelijkvloers met nog 2 extra kamers op de eerste verdieping!
Van koken tot koffiedrinken en van douchen tot slapen, dit is allemaal mogelijk op de begane grond van deze levensloopbestendige woning. Daarnaast zijn er nog eens 2 extra slaapkamers op de eerste verdieping!
Je auto staat hier op de eigen oprit of zelfs binnen in de eigen garage (van ca. 18 m²). Het is een prettige woning met een gebruiksoppervlakte van circa 111 m² (exclusief garage).

De achtertuin ligt heerlijk vrij en grenst aan openbaar groen. Geen inkijk aan de achterzijde maakt dat je veel privacy hebt.

Kom binnen!
Bij binnenkomst de hal/entree met toilet, meterkast en trapopgang. Vanuit hier is tevens een aparte ruimte toegankelijk voor de wasmachine. Lopen we verder dan komen we eerst in de open keuken. Deze ligt aan de voorzijde van de woning met fijn zicht op het gezellige hofje. Er is ook voldoende ruimte voor een grote eettafel om te eten met familie en vrienden. Aan de achterzijde het zitgedeelte met glazen pui en buitendeur. Resultaat: een lichte woonkamer! Vanuit de woonkamer toegang tot de royale slaapkamer (ca. 15 m²) welke direct in verbinding staat met de badkamer, ingericht met douche en vaste wastafel.
Op de eerste verdieping een ruime overloop met vaste kast, 2 royale slaapkamers (beide ca. 15 m²), een extra bergkamer en een technische ruimte/berging. Het is optioneel om een extra badkamer te realiseren in de bergkamer.
Een vlizotrap vanuit de overloop leidt naar de bergzolder met de opstelling van de technische installaties voor de woning.

De woning wordt uiteraard geheel gasloos gebouwd en is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, een luchtwaterwarmtepomp en zonnepanelen. De woning wordt aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk. De keuken is exclusief en kan geheel naar eigen wens later worden geplaatst.

DUURZAAM WONEN
De woning voldoet aan de allerlaatste duurzaamheidseisen, wat inhoud dat de woning voldoet aan de BENG norm. BENG staat voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen. Dat betekent geen gas meer, uitstekend geïsoleerd, met vloerverwarming, voorzien van zonnepanelen en een luchtwarmtepomp. En dat bespaart aanzienlijk op de maandelijkse energiekosten en is beter voor het milieu. Bij veel financiers ontvang je een aantrekkelijke rentekorting (groenkorting) alsmede hogere financieringsomvang.

GESCHIEDENIS EN OMGEVING
De naam Den Nul stamt af van Nol, dat ‘open plek in het bos’ betekent. Deze open plek heeft plaatsgemaakt voor Den Nul. Het dorp bevindt zich in een lus van de IJssel. Daarmee is het een groene en waterrijke plek waar je mooi en fijn kunt wonen en recreëren tussen de Hanzesteden Zwolle en Deventer.
Wonen in “Op den Hof” betekent wonen op een plek nabij de Duursche Waarden, een uitgestrekt gebied aan de IJssel waar hard is gewerkt om het natuurlijke rivierenlandschap terug te brengen. Het gebied wordt gekenmerkt door moerassen, rivier-armen en een bos. Ook leven er allerlei dieren, zoals Schotse Hooglanders, IJslandse paarden en diverse vogels. Bij Infocentrum Den Nul, dat aan de Lange Kolk staat, komt alles samen. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen, eten, drinken, spelen en zwemmen. Voorzieningen als winkels, horeca, scholen, kinderopvang en sportgelegenheden bevinden zich in de directe omgeving van Den Nul. De bereikbaarheid van deze voorzieningen is goed. Dwars door het dorp loopt namelijk de N337, beter bekend als de Rijksstraatweg. Via deze weg rijd je in een paar minuten naar Wijhe en Zwolle of – de andere kant op – naar Olst en Deventer. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan kun je bus 161 pakken die tussen Zwolle en Deventer rijdt of de intercity op het station in Olst.

Herinrichting Rijksstraatweg
De N337 krijgt de komende jaren een metamorfose. Hier zal een bijdrage geleverd worden aan een veiliger, groener, leefbaarder en klimaatbestendiger dorpskern. Zie de plannen hiervoor op de website van de Provincie Overijssel.

Interesse? U kunt aanvullende informatie opvragen bij ons kantoor of een afspraak inplannen voor een persoonlijk gesprek.

Kopen

Koopconditie
v.o.n.

Algemeen

Bouwvorm
nieuwbouw

Woning

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Liggingen
aan rustige weg, in woonwijk
Inhoud
511 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
111 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
12 m2
Perceel oppervlakte
259 m2
Bouwjaar
2023
In aanbouw
Nee
Isolatievormen
volledig geïsoleerd
Keurmerken
Woningborg Garantiecertificaat
Voorzieningen
mechanische ventilatie
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Onderhoud binnen

Waardering
uitstekend

Onderhoud buiten

Waardering
uitstekend

Verwarming

Soorten warm water
elektrische boiler eigendom

Tuin

Tuintypen
achtertuin, voortuin

Garage

Soorten
aangebouwd steen
Capaciteit
1
Totaal aantal garages
1

Woonhuis

Soort
eengezinswoning
Type
hoekwoning

Begane grond of flat

Verdieping nr
0
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Overige ruimten
toilet, wasruimte, hal
Keuken
Types
open keuken

Vliering

Verdieping nr
2
Aantal kamers
0
Overige ruimten
berging

Plattegronden