• Omschrijving
  • Eigenschappen
  • Kadastraal
  • Brochures

Realiseer uw droomwoning in het prachtige buitengebied van Wesepe! Op deze kavel van ruim 2000 m² heeft u de mogelijkheid om met een architect en aannemer naar keuze een prachtig ontwerp te realiseren.

De kavel ligt in het buitengebied tussen Wesepe en Diepenveen. De omgeving is kenmerkend voor de streek Salland. Een bosrijke omgeving met veel wandel- en fietsroutes. Het centrum van de prachtige oude Hanzestad Deventer ligt op circa 10 kilometer en de op- en afritten van de A1 bereikt u in circa 10 minuten per auto.

Omschrijving
De kavel heeft een woonbestemming waar de bouw van een vrijstaande woning van 750 m³ met bijgebouw van 100 m² is toegestaan.

De impressies in de presentatie geven u een indruk van de mogelijkheden. De afbeeldingen en woningtypen in deze brochure zijn samengesteld door Oostz Ontwerp uit Mariënheem. Desgewenst kunt u Oostz benaderen voor meer informatie.

Uiteraard is het ook mogelijk uw eigen bouwplan te verwezenlijken.

De nutsvoorzieningen water, elektra en glasvezel zijn aan de weg gelegen. De kosten voor de aanleg van de nutsvoorzieningen en vuilwaterafvoer zijn voor de koper.

De koper dient zelf een aanvraag omgevingsvergunning (bouwvergunning) te regelen. De kavel wordt ter volledigheid aangeboden zonder aannemers- of architect-verplichting en in de huidige staat.

Vraagprijs:
€ 375.000,- VON (vrij op naam)

De koopsom van de grond is inclusief:
* omzetbelasting;
* kosten leveringsakte notaris;
* kadastrale inmeting door verkoper;
* aanwezig bodemonderzoek.

De koopsom van de grond is exclusief:
* de kosten van financiering: te weten afsluitkosten en kosten hypotheekakte;
* overige notaris- en kadastrale kosten;
* kosten aan te leggen verharding en oprit
* alle bouw- en legeskosten en kosten omgevingsvergunning;
* architect- en constructeurskosten;
* aansluitkosten water, elektra en glasvezel;
* landschappelijke inrichting van de kavel overeenkomstig erfinrichtingsplan (vastgelegd in overeenkomst tussen verkoper en gemeente die op koper over gaat).

Overige kenmerken verkoop
– Projectnotaris Notariaat Salland te Raalte;
– Hemelwater dient op eigen terrein afgevoerd te worden.

Kwaliteitsimpuls Groene Omgeving
Het beleid Kwaliteitsimpuls Groene Omgeving (KGO) is ontstaan om ontwikkelingen in het landelijk gebied mogelijk te maken in ruil voor een impuls van de ruimtelijke kwaliteit ter plaatse. De gemeente Olst-Wijhe heeft het KGO-beleid van toepassing verklaard en nader uitgewerkt in de “nota Ruimtelijke Kwaliteit”. De “nota Ruimtelijke Kwaliteit” vervangt onder andere het gemeentelijke Rood voor Rood beleid. Naast een bebouwingsplan maakt ook een groenplan/erfinrichtingsplan deel uit van het ruimtelijk plan. U kunt het plan inzien via het online Omgevingsloket door op het adres/locatie te zoeken. De kosten en de verplichting van de verdere landschappelijke inrichting van de kavel komen voor rekening van koper uitsluitend voor wat betreft het verkochte. Koper is bekend met het erfinrichtingsplan zoals te vinden op het online Omgevingsloket en accepteert de kavel in de huidige staat. Daarnaast neemt koper de verplichtingen in de anterieure overeenkomst tussen verkoper en de gemeente Olst-Wijhe over.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan Buitengebied Mengerweg (naast) 11 is de bestemming wonen.

Van het bestemmingsplan is de uitsnede van de kaart als bijlage toegevoegd aan deze brochure (bron: https://omgevingswet.overheid.nl/home.nl). Voor nadere informatie omtrent bestemming en verbouwmogelijkheden, adviseren we u contact op te nemen met de gemeente Olst-Wijhe.

Impressies
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de bijgeleverde impressies.

Bezichtiging
De kavel is vrij toegankelijk ter plaatse te bezichtigen.

De in deze informatie vermelde gegevens zijn zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Mochten er desalniettemin onjuistheden worden geconstateerd, dan kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

Deze kavel heeft een eigen website; mengerwegong.nl

Kopen

Koopconditie
v.o.n.

Algemeen

Bouwvorm
n.v.t.

Bouwgrond

Huidige bestemming
bouwgrond
Huidig gebruik
bouwgrond
Oppervlakte
2.021 m2
Bouwrijp
nee
Liggingen
buiten bebouwde kom, landelijk gelegen