• Omschrijving
  • Eigenschappen
  • Video
  • Brochures

IEDERE VRIJDAG TUSSEN 16:00 EN 17:00 UUR OPEN HUIS!

DE BOUW VAN DE 2KAPPER’PLUS” IS BIJNA VOLLEDIG AFGEROND, OPLEVERING BEGIN TWEEDE KWARTAAL 2024!

Highlights TweeKapperplus. Een nieuwbouwwoning met een ‘plus’:

– Ruime 2kapper op een ruime kavel, binnen het nieuwbouwplan ‘Op den Hof’;
– Duurzaam (energielabel A+++);
– Unieke aanbouwopties (extra bouwruimte dubbele garage, kantoor, mantelzorg of eventueel tijdelijke unit);
– Dubbele oprit;
– Snel klaar, korte oplevering, gunstige nieuwbouwfinanciering!

– Je koopt vrij op naam: geen kosten koper en geen dubbele woonlasten;
– Je eigen lucht/water warmtepomp, gasloos, zonnepanelen, lage maandlasten;
– Hoog wooncomfort, vloerverwarming én koeling, onderhoudsarm;
– Kies je eigen keuken (niet inbegrepen) en badkamer afwerking (in overleg met de aannemer);
– Woonoppervlakte 149m2, perceeloppervlakte 343 m² ;
– Rustig en gemoedelijk ’noaberschap’, midden op Den Nul;
– Centrale ligging tussen de stedendriehoek Zwolle-Deventer-Raalte
– Zeer groene omgeving midden in de meanderende IJsselvalei,op steenworp afstand van de IJssel/ Duursche Waarden/Sallandse heuvelrug met gelijk over de IJssel de Veluwe;
– Diversiteit aan mogelijkheden om te wandelen/fietsen/vissen/varen/recreëren.

Heb je belangstelling, neem dan contact op met één van de makelaars om de woning OP DE BOUWPLAATS TE BEKIJKEN. Ook lichten we graag alle mogelijkheden en het verkoopproces nader toe.

DE WONING
Markant aan de rand van het plan ligt deze ‘2Kapper-plus’, direct grenzend aan de Holstweg binnen het plan ‘Op den Hof’. De woning kenmerkt zich door veel woonruimte, een grote garage en een dubbele oprit met 2 parkeerplaatsen. De woonoppervlakte is ca. 149 m² en dit is nog exclusief de garage van circa 18 m²! Door de royale kavel en opzet van het plan is er extra bouwruimte voor een dubbele garage of carport voor bijvoorbeeld het stallen van een oldtimer, caravan of camper. Ook zijn er mogelijkheden voor een extra slaapkamer op de begane grond, kantoor of eventueel onafhankelijke woonruimte/mantelzorg door deze extra bouwruimte in het plan. Eventueel zou dit in overleg met de gemeente ook een tijdelijke’ flex-oplossing’ kunnen zijn. Bovengenoemde ‘plus’ van de 2Kapper kan handig zijn voor nu of voor later!
De huidige indeling is bijzonder praktisch met beneden een entree/hal met toilet, meterkast en trapopgang, een lichte tuingerichte woonkamer van maar liefst 31 m² met een inbouwkast en een fraaie glazen achterpui met buitendeur. De open keuken aan de voorzijde heeft fijn uitzicht op de Holstweg. Hier is ruimte genoeg voor een grote eettafel om gezellig met vrienden en familie te eten.
Op de verdieping vind je de overloop, drie ruime slaapkamers (resp. 18, 16 en 9 m²) en een fijne badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.
De tweede verdieping is ruim van opzet. Met een combinatie van diverse indelingsopties maak je hier een prachtige woonverdieping van met bijvoorbeeld extra slaapkamer(s) en een was-/bergruimte. Tevens zijn hier de benodigde technische installaties voor de woning opgesteld.
De woning wordt aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk. De keuken is exclusief en kan geheel naar eigen wens later worden geplaatst.

DUURZAAM WONEN
De woning voldoet aan de allerlaatste duurzaamheidseisen, wat inhoud dat de woning voldoet aan de BENG norm. BENG staat voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen. Dat betekent geen gas meer, uitstekend geïsoleerd, met vloerverwarming, voorzien van zonnepanelen en een luchtwarmtepomp. En dat bespaart aanzienlijk op de maandelijkse energiekosten en is beter voor het milieu. Bij veel financiers ontvang je een aantrekkelijke rentekorting (groenkorting) alsmede hogere financieringsomvang bij een A+++ woning.

HET PROJECT
Maak kennis met het fraaie nieuwbouwproject “Op den Hof” op Den Nul.
Wonen Op den Hof met veertien eigentijdse woningen is een uitgelezen kans voor mensen die houden van een kleinschalige woonomgeving, noaberschap en willen genieten van de rust die Den Nul te bieden heeft. Door variatie in typologie (rijwoningen, levensloopbestendig en half vrijstaande woningen) is er plek voor iedereen.
Op Den Nul wonen betekent namelijk een ideale omgeving om je kinderen te laten opgroeien, je wooncarrière te starten of gewoon omdat je graag in een echt huis wilt gaan wonen in plaats van een klein appartementje.
De woningen in het nieuwbouwplan zijn duurzaam, hebben een stijlvolle uitstraling en bieden alle comfort. Hier kun je in de luwte van grotere plaatsen genieten van dorpse gezelligheid. Het bruisende stadsleven opzoeken doe je in steden als Deventer en Zwolle. Iets dichterbij vind je de dorpen Olst en Wijhe voor de dagelijkse boodschappen. Het plan wordt ontsloten via de Holstweg.

GESCHIEDENIS EN OMGEVING
De naam Den Nul stamt af van Nol, dat ‘open plek in het bos’ betekent. Deze open plek heeft plaatsgemaakt voor Den Nul. Het dorp bevindt zich in een lus van de IJssel. Daarmee is het een groene en waterrijke plek waar je mooi en fijn kunt wonen en recreëren tussen de Hanzesteden Zwolle en Deventer.
Wonen in “Op den Hof” betekent wonen op een plek nabij de Duursche Waarden, een uitgestrekt gebied aan de IJssel waar hard is gewerkt om het natuurlijke rivierenlandschap terug te brengen. Het gebied wordt gekenmerkt door moerassen, rivier-armen en een bos. Ook leven er allerlei dieren, zoals Schotse Hooglanders, IJslandse paarden en diverse vogels. Bij Infocentrum Den Nul, dat aan de Lange Kolk staat, komt alles samen. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen, eten, drinken, spelen en zwemmen. Voorzieningen als winkels, horeca, scholen, kinderopvang en sportgelegenheden bevinden zich in de directe omgeving van Den Nul. De bereikbaarheid van deze voorzieningen is goed. Dwars door het dorp loopt namelijk de N337, beter bekend als de Rijksstraatweg. Via deze weg rijd je in een paar minuten naar Wijhe en Zwolle of – de andere kant op – naar Olst en Deventer. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan kun je bus 161 pakken die tussen Zwolle en Deventer rijdt of de intercity op het station in Olst.

Herinrichting Rijksstraatweg
De N337 krijgt de komende jaren een metamorfose. Hier zal door kwalitatieve, geluidsarme-,en snelheidsbeperkende maatregelen een bijdrage geleverd worden aan een veiliger, groener, leefbaarder en klimaatbestendiger dorpskern. Zie de plannen hiervoor op de website van de Provincie Overijssel.

Kopen

Koopconditie
v.o.n.

Algemeen

Bouwvorm
nieuwbouw

Woning

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Liggingen
aan rustige weg, in woonwijk
Inhoud
605 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
149 m2
Perceel oppervlakte
343 m2
Bouwjaar
2023
In aanbouw
Nee
Isolatievormen
volledig geïsoleerd
Dak type
zadeldak
Dak materialen
pannen
Keurmerken
Woningborg Garantiecertificaat
Energieklasse
A+++
Energielabel einddatum
1 maart 2034
Voorzieningen
mechanische ventilatie
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Onderhoud binnen

Waardering
uitstekend

Onderhoud buiten

Waardering
uitstekend

Verwarming

Soorten warm water
elektrische boiler eigendom

Tuin

Tuintypen
achtertuin, voortuin, zijtuin

Garage

Soorten
aangebouwd steen
Capaciteit
1
Totaal aantal garages
1

Woonhuis

Soort
eengezinswoning
Type
2-onder-1-kapwoning

Begane grond of flat

Verdieping nr
0
Aantal kamers
1
Overige ruimten
toilet, provisieruimte, hal
Keuken
Types
open keuken