• Omschrijving
  • Eigenschappen
  • Plattegrond
  • Video
  • Kadastraal
  • Brochures

Op een prachtige locatie gelegen woonboerderij, welke in de loop van de jaren volledig is gerenoveerd middels her- en verbouw. De woning wordt momenteel als één geheel bewoond maar is vrij eenvoudig op te delen naar twee woonhuizen voor bijvoorbeeld inwoning dan wel realisatie van een bed and breakfast of zorgwoning.

Het voorhuis is in 2000 vrijwel geheel gesloopt en opnieuw opgebouwd. De authentieke voorgevel met oude ramen is hierbij volledig blijven staan. Bij herbouw zijn eveneens de gevel en de vloer geïsoleerd. Het achterhuis bevat nog componenten uit de originele bouw, maar is in de loop van de jaren ook geïsoleerd en van binnen heringericht.

Indeling:
Begane grond:
Entree, toegang tot een lange hal, bijkeuken, inloopkast, toilet, badkamer (douche en wastafel), ruime en luxe woonkeuken, geheel in landelijke stijl afgewerkt en voorzien van o.a. een vrijstaand Boretti fornuis en oven. Vanuit de keuken krijgt u toegang tot de riante woonkamer met hoge plafonds en haardaansluiting. Via de woonkamer heeft u weer toegang tot de lange hal, waar zich een tweede badkamer bevind (douche en wastafel), een slaapkamer, ruime tweede woonkamer met volop lichtinval, mede door de grote ramenpartij, een tweede toilet en 2de bijkeuken.

Via de bijkeuken is er tevens toegang tot de grote berging/deel, met drie paarden boxen en een ruime bergzolder (via een vaste trap)

Eerste verdieping:
Overloop, toegang tot maar liefst vijf slaapkamers, waarvan één voorzien is van inbouwkasten en een tweede van een inloopkast. Via de overloop is er toegang tot een toilet.

Cultuurgrond
Het geheel wordt aangeboden op een perceel van 37.050 m². Hiervan is circa 6.200 m² woning, erf en schuren. De rest zijn cultuurgronden, onderverdeeld in maisland en grasland. Er is tevens een paardrijbak van 20 x 60 aanwezig welke jaarrond kan worden gebruikt.

Rood-voor-rood
De kavel leent zich in beginsel uitstekend voor een rood-voor-rood regeling, gezien het feit dat de opstallen een oppervlakte hebben van meer dan 850 m². Dit houd in dat de bedrijfsgebouwen gesloopt dienen te worden en een tweede woonkavel mogelijk gerealiseerd kan worden op het perceel. Dit traject dient, indien gewenst, door koper in werking gezet te worden.

Bijzonderheden van deze mooie woning:
– Huidige woning makkelijk te splitsen tot twee woningen. Het blijft echter één woonbestemming.
– Rieten dak woonhuis van 2000. Goed onderhouden.
– Uitzicht rondom over de landerijen.
– Verkeersluwe straat, dus rust en ruimte kenmerken het geheel.

Bestemming
Conform vigerend bestemmingsplan betreft het agrarische bestemming. Wij adviseren u op voorhand te laten informeren door uw financieel adviseur.

Kopen

Koopconditie
k.k.

Algemeen

Bouwvorm
bestaande bouw

Woning

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Inhoud
1.700 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
318 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
114 m2
Perceel oppervlakte
37.050 m2
Bouwjaar
1914
Bouwjaar omschrijving
verbouwd vanaf 2000
In aanbouw
Nee
Dak type
zadeldak
Dak materialen
riet
Voorzieningen
mechanische ventilatie
Aantal verdiepingen
2
Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
6

Onderhoud binnen

Waardering
goed

Onderhoud buiten

Waardering
goed

Schuur / Berging

Soort
vrijstaand steen
Totaal aantal
2

Verwarming

Soorten warm water
c.v.-ketel

Tuin

Tuintypen
voortuin, zijtuin
Kwaliteit
normaal

Garage

Soorten
geen garage

Woonhuis

Soort
woonboerderij
Type
vrijstaande woning
Kwaliteit
normaal

Begane grond of flat

Verdieping nr
0
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
1
Overige ruimten
toilet, stookruimte, bijkeuken, berging, wasruimte, hal

Plattegronden