• Omschrijving
  • Eigenschappen
  • Kadastraal
  • Brochures

In het prachtige buitengebied van Luttenberg gelegen royale bouwkavel met een oppervlak van circa 2200 m².

Dit is een prachtige plek om te wonen: rust, ruimte en weids uitzicht over de landerijen. Grote steden als Deventer, Zwolle, Almelo maar ook het gezellige Ommen, Raalte, Nijverdal en Hellendoorn met alle voorzieningen liggen in de nabijheid. De kavel is ruimtelijk in het landschap ingebed waarbij het bouwvlak zo gesitueerd is dat deze alle uitzicht biedt, zonder dat daarbij de privacy in het gedrang komt.

Omschrijving
De kavel heeft een woonbestemming waar de bouw van een vrijstaande woning van 750 m³ met bijgebouw van 150 m² is toegestaan. Het bijgebouw kan inpandig maar ook los van de woning.

De impressies in de presentatie geven u een indruk van de mogelijkheden. De afbeeldingen en woningtypen in deze brochure zijn samengesteld door OostZ Ontwerp uit Mariënheem. Zij kunnen u begeleiden bij de bouw van uw droomhuis op deze fantastische locatie, zij hebben eveneens de kosten voor u in beeld. U kunt hen benaderen voor meer informatie omtrent de mogelijkheden op deze kavel.

Uiteraard is het ook mogelijk uw eigen bouwplan te verwezenlijken.

De nutsvoorzieningen water, elektra en glasvezel zijn aan de weg gelegen. De kosten voor de aanleg van de nutsvoorzieningen zijn voor de koper. Koper dient zelf te zorgen voor een IBA-systeem.

De koper dient zelf een aanvraag omgevingsvergunning (bouwvergunning) te regelen. De kavel wordt ter volledigheid aangeboden zonder aannemers- of architect-verplichting en in de huidige staat.

De aankoop van de kavel met meer of minder grond is bespreekbaar.

Vraagprijs:
kavel 1 ter grootte van circa 2.200 m²: € 348.500,– VON (vrij op naam)

De koopsom van de grond is inclusief:
* omzetbelasting;
* kosten leveringsakte notaris;
* kadastrale inmeting door verkoper;
* aanwezig bodemonderzoek.

De koopsom van de grond is exclusief:
* de kosten van financiering: te weten afsluitkosten en kosten hypotheekakte;
* overige notaris- en kadastrale kosten;
* kosten aan te leggen verharding en oprit
* alle bouw- en legeskosten en kosten omgevingsvergunning;
* architect- en constructeurskosten;
* aansluitkosten water, elektra en glasvezel;
* landschappelijke inrichting van de kavel overeenkomstig erfinrichtingsplan (vastgelegd in overeenkomst tussen verkoper en gemeente die op koper over gaat).

Bijzonderheden van deze kavel
– De grote stal die zich nu nog op de locatie van de kavels bevindt, wordt gesloopt door verkoper
– Fantastische ligging aan de rand van de Sallandse Heuvelrug;
– Veel vrijheid en riant uitzicht over de landerijen;
– Op korte afstand (ca. 30 autominuten) van Zwolle en Deventer.
– De oprit van kavel 2 wordt belast met een erfdienstbaarheid ten behoeve van kavel 1.
– Het eerste deel van de oprit is belast met een erfdienstbaarheid ten behoeve van kavel 1 en 2. Onderhoud van dit deel van de oprit is voor de eigenaren van de bestaande woning en kavels.

Overige kenmerken verkoop
– Projectnotaris Notariaat Salland te Raalte;
– Hemelwater dient op eigen terrein afgevoerd te worden.

Rood voor rood-regeling
De kavel komt voort uit een rood voor rood ontwikkeling. Naast een bebouwingsplan maakt ook een groenplan/erfinrichtingsplan deel uit van het ruimtelijk plan. U kunt het plan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl door op het adres/locatie te zoeken. De kosten en de verplichting van de verdere landschappelijke inrichting van de kavel komen voor rekening van koper uitsluitend voor wat betreft het verkochte. Koper is bekend met het erfinrichtingsplan zoals te vinden op ruimtelijkeplannen.nl en accepteert de kavel in de huidige staat.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan Buitengebied Raalte, part. herz. nr. 60, omgeving Bloemenkampsweg 9 en 11 van de gemeente Raalte is de Enkelbestemming Wonen met gebiedsaanduiding reconstructiewetzone- landbouwontwikkelingsgebied. Van het bestemmingsplan is de uitsnede van de kaart als bijlage toegevoegd aan deze brochure (bron: www.ruimtelijkeplannen.nl). Voor nadere informatie omtrent bestemming en verbouwmogelijkheden, adviseren we u contact op te nemen met de gemeente Raalte.

Impressies
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de bijgeleverde impressies.

Bezichtiging
De kavel is vrij toegankelijk ter plaatse te bezichtigen.

De in deze informatie vermelde gegevens zijn zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Mochten er desalniettemin onjuistheden worden geconstateerd, dan kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

Deze kavel heeft een eigen website: bloemenkampswegkavel1.nl

Kopen

Koopconditie
v.o.n.

Algemeen

Bouwvorm
n.v.t.

Bouwgrond

Huidige bestemming
bouwgrond
Huidig gebruik
bouwgrond
Oppervlakte
2.200 m2
Bouwrijp
nee
Liggingen
buiten bebouwde kom, landelijk gelegen