Op den Hof

Type C: hoekwoningen 2-laags
€ 287.500,-

Type C, 5 rijwoningen (2-laags)

Een gezellig huis met 2 slaapkamers en een fijne tuin! Deze 2-laagse rijwoningen, met een woonoppervlakte van circa 60 m², zijn sfeervol gelegen tegen de achterzijde van het hofje. Ook liggen de woningen naast een parkje met een speeltuin. Wanneer je de voordeur uitstapt loop je vanuit het hofje hier zo naar toe. Daarnaast ligt de tuin ook heerlijk vrij door het ontbreken van achterliggende bebouwing . Aan de voorzijde is er voldoende parkeergelegenheid en kun je direct voor deur parkeren. Heb je voldoende aan 2 slaapkamers? Dan is dit jou huis. Een gezellige woonkamer met keuken en extra bergzolder maken het af. In de tuin wordt een vrijstaande berging geplaatst.
De kavels variëren van 93 tot 107 m².

Kom binnen!
Je komt binnen in de hal/entree aan de voorzijde, met toilet en meterkast. Loop je verder dan kom je in de open keuken. Deze heeft in de voorgevel een draai-/kiepraam welke tot aan de grond doorloopt. Dit zorgt voor veel daglicht! Hierdoor heb je ook ruim zicht op het hofje. De tuingerichte woonkamer met een glazen achterpui en buitendeur geven vrij achteruitzicht en ook veel lichtinval. De trap is in de woonkamer gesitueerd en leidt uiteraard naar de eerste verdieping.
Daar treffen we de overloop en 2 slaapkamers van respectievelijk 11 en 6 m² met dakramen. De grootste kamer heeft nog een extra fraaie speelse dakkapel. De badkamer wordt ingericht met douche en vaste wastafel.
Een vlizotrap vanuit een slaapkamer leidt naar de bergzolder met de opstelling van de technische installaties voor de woning.

De woningen worden uiteraard geheel gasloos gebouwd en zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, een luchtwaterwarmtepomp en zonnepanelen. De woningen worden aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk. De keuken is exclusief en kan geheel naar eigen wens later worden geplaatst.