• Omschrijving
  • Eigenschappen
  • Types
  • Brochures

Op den Hof

HEERLIJK WONEN “OP DEN HOF” OP DEN NUL!

DE BOUW IS GESTART!

Maak kennis met het fraaie nieuwbouwproject “Op den Hof” op Den Nul.
Wonen Op den Hof met veertien eigentijdse woningen is een uitgelezen kans voor mensen die houden van een kleinschalige woonomgeving, noaberschap en willen genieten van de rust die Den Nul te bieden heeft. Door variatie in typologie (rijwoningen, levensloopbestendig en half vrijstaande woningen) is er plek voor iedereen.

Op Den Nul wonen betekent namelijk een ideale omgeving om je kinderen te laten opgroeien, je wooncarrière te starten, levensloopbestendig te wonen of gewoon omdat je graag in een echt huis wilt gaan wonen in plaats van een klein appartementje.

De woningen in het nieuwbouwplan zijn duurzaam, hebben een stijlvolle uitstraling en bieden alle comfort. Hier kun je in de luwte van grotere plaatsen genieten van dorpse gezelligheid. Het bruisende stadsleven opzoeken doe je in steden als Deventer en Zwolle. Iets dichterbij vind je de dorpen Olst en Wijhe voor de dagelijkse boodschappen. Het plan wordt ontsloten via de Holstweg.

4 VERSCHILLENDE WONINGTYPES
In het plan zijn vier verschillende typen woningen, te weten:
• Type A: 2 half vrijstaande woningen met een woonoppervlakte van ca. 149 m², kavel ca. 343 – 424 m² BESCHIKBAAR
• Type B: 4 rijwoningen met een woonoppervlakte van ca. 116 m², kavel ca. 129 – 245 m², NOG 2 BESCHIKBAAR
• Type C: 5 rijwoningen met een woonoppervlakte van ca. 60 m², kavel ca. 93 – 107 m², VERKOCHT
• Type D: 3 levensloopbestendige woningen met een woonoppervlakte van ca. 111 m², kavel ca. 183 – 285 m², VERKOCHT

DUURZAAM WONEN
Alle woningen voldoen aan de allerlaatste duurzaamheidseisen, wat inhoud dat de woningen voldoen aan de BENG norm. BENG staat voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen. Dat betekent geen gas meer, uitstekend geïsoleerd, met vloerverwarming, voorzien van zonnepanelen en een luchtwarmtepomp. En dat bespaart aanzienlijk op de maandelijkse energiekosten en is beter voor het milieu. Bij veel financiers ontvang je een aantrekkelijke rentekorting (groenkorting) alsmede hogere financieringsomvang.

GESCHIEDENIS EN OMGEVING
De naam Den Nul stamt af van Nol, dat ‘open plek in het bos’ betekent. Deze open plek heeft plaatsgemaakt voor Den Nul. Het dorp bevindt zich in een lus van de IJssel. Daarmee is het een groene en waterrijke plek waar je mooi en fijn kunt wonen en recreëren tussen de Hanzesteden Zwolle en Deventer.
Wonen in “Op den Hof” betekent wonen op een plek nabij de Duursche Waarden, een uitgestrekt gebied aan de IJssel waar hard is gewerkt om het natuurlijke rivierenlandschap terug te brengen. Het gebied wordt gekenmerkt door moerassen, rivier-armen en een bos. Ook leven er allerlei dieren, zoals Schotse Hooglanders, IJslandse paarden en diverse vogels. Bij Infocentrum Den Nul, dat aan de Lange Kolk staat, komt alles samen. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen, eten, drinken, spelen en zwemmen. Voorzieningen als winkels, horeca, scholen, kinderopvang en sportgelegenheden bevinden zich in de directe omgeving van Den Nul. De bereikbaarheid van deze voorzieningen is goed. Dwars door het dorp loopt namelijk de N337, beter bekend als de Rijksstraatweg. Via deze weg rijd je in een paar minuten naar Wijhe en Zwolle of – de andere kant op – naar Olst en Deventer. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan kun je bus 161 pakken die tussen Zwolle en Deventer rijdt of de intercity op het station in Olst.

Herinrichting Rijksstraatweg
De N337 krijgt de komende jaren een metamorfose. Hier zal een bijdrage geleverd worden aan een veiliger, groener, leefbaarder en klimaatbestendiger dorpskern. Zie de plannen hiervoor op de website van de Provincie Overijssel.

Algemeen

Projectnaam
Op den Hof
Adres
8121 EJ
Postcode
8121 EJ
Plaats
Olst
Datum start bouw
15 juni 2023
Inhoud van
240 m3
Inhoud tot en met
605 m3
Woonoppervlakte van
60 m2
Woonoppervlakte tot en met
149 m2
Perceeloppervlakte van
93 m2
Perceeloppervlakte tot en met
424 m2
Website
www.opdenhof.nl
Koop aanneemsom van
€ 275.000,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 489.500,-

Types

Type D: levensloopbestendige tussenwoning

€ 379.500,-

Type D: Levensloopbestendige hoekwoningen

€ 412.500,-

Type C: tussenwoningen 2-laags

€ 275.000,-

Type C: hoekwoningen 2-laags

€ 287.500,-

Type B: tussenwoningen 3-laags

€ 377.500,-

Type B: hoekwoningen 3-laags

€ 392.500,-

Type A: half vrijstaande woningen

€ 489.500,-