• Omschrijving
  • Eigenschappen
  • Types

Grote Heren, Statige Dames en Op & Top

OP DIT MOMENT ZIJN ALLE WONINGEN ONDER OPTIE. WILT U GRAAG OP DE RESERVELIJST STAAN?
STUURT U DAN EEN MAIL NAAR EEN VAN DE VERKOPEND MAKELAARS.

Goed nieuws in Wijhe! Na de eerdere verkoop zijn wij van start gegaan met de verkoop van de laatste woningen in het plan Noorder Koeslag. Het aanbod bevat 13 prachtige woningen, bestaande uit:

Woningtype Grote Heren
4 royale halfvrijstaande woningen

Woningtype Statige Dames
2 halfvrijstaande woningen met slaap- en badkamer op de begane grond

Woningtype Op & Top
7 eengezinswoningen

Kijk op de projectwebsite van Roosdom Tijhuis voor alle downloads en inschrijfformulier!
Op Funda scrollt u hiervoor helemaal naar beneden en treft u de link.

Deze duurzame woningen worden zéér compleet aangeboden:

Inclusief keukencheque
Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
Inclusief zonnepanelen
Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
Zéér duurzaam en energiezuinig (EPC 0)

De omgeving

Wijhe is een rustig en levendig dorp aan de IJssel in de tegenwoordige gemeente Olst-Wijhe gelegen tussen Deventer en Zwolle. De Langstraat vormt samen met de Poort van Wijhe en de Nieuwendijk, het kloppende winkelhart van Wijhe. U treft er veel verschillende zelfstandige ondernemers met persoonlijke, op service gerichte winkels. Daarnaast vormen bekende ketens en twee grote supermarkten een belangrijk onderdeel van het centrum. Grootschalige detailhandel vindt u op de Poort van Wijhe. Verder kenmerkt het centrum zich door de veelheid aan horeca met, in de zomermaanden, de gezellige terrassen waar het altijd goed vertoeven is! Het station is binnen enkele fiets-/autominuten bereikbaar. Elk half uur gaan er treinen naar Zwolle en Deventer, van waaruit zeer goede verbindingen zijn naar alle delen van het land. De reistijd naar Zwolle is met de auto circa 15 minuten en naar Deventer circa 20 minuten. Kortom centraal gelegen met de voordelen van het wonen in een dorp.

Start verkoop donderdag 10 september

De verkoop van deze fraaie woningen start op donderdag 10 september om 16:00 uur. In verband met de maatregelen rondom het coronavirus, is gekozen voor een online presentatie middels een webinar. Vanaf de start verkoop vindt u alle informatie op deze projectpagina en vanaf vrijdag 11 september is de verkoopdocumentatie af te halen bij een van de makelaars.

Vanaf donderdag 10 september kunt u het inschrijfformulier downloaden of opvragen via de makelaars. Indien u kans wilt maken op een optie kunt u zich tot uiterlijk donderdag 17 september, 12:00 uur inschrijven bij onderstaande makelaars. Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

Op en top duurzaam
EPC 0: Klaar voor de toekomst

EPC is een afkorting voor Energie Prestatie Coëfficiënt en geeft aan hoe energiezuinig uw woning is. Hoe lager de waarde, hoe minder verlies van energie uw woning heeft en hoe minder energie uw woning nodig heeft. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen hebben een EPC van 0 en zijn daarmee volledig op de toekomst voorbereid.

Gasloos wonen & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

Zonnepanelen

Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

Blijf op de hoogte

Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich inschrijven voor een optie.

Algemeen

Projectnaam
Grote Heren, Statige Dames en Op & Top
Adres
8131
Postcode
8131
Plaats
Wijhe
Inhoud van
410 m3
Inhoud tot en met
521 m3
Woonoppervlakte van
112 m2
Woonoppervlakte tot en met
139 m2
Perceeloppervlakte van
130 m2
Perceeloppervlakte tot en met
348 m2
Website
https://roosdomtijhuis.nl/aanbod/project/noorder-koeslag-fase-2-te-wijhe
Koop aanneemsom van
€ 234.500,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 367.500,-

Types

Op & Top

€ 234.500,-

Statige dames

€ 349.500,-

Grote Heren

€ 344.500,-