Olst – Type D; Levensloopbestendige hoekwoningen

Koopprijs
€ 417.500,-
Status
Verkocht
Eigenschappen
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Type D, 3 levensloopbestendige woningen

Alles gelijkvloers met nog 2 extra kamers op de eerste verdieping!
Van koken tot koffiedrinken en van douchen tot slapen, dit is allemaal mogelijk op de begane grond van deze levensloopbestendige woningen. Daarnaast zijn er nog eens 2 extra slaapkamers op de eerste verdieping! Je auto staat hier of voor de deur op het hofje of je parkeert deze op de eigen oprit bij de hoekwoningen. De auto kan zelfs binnen staan in de eigen garage (van ca. 18 m²) op de hoekpercelen. Het zijn prettige woningen met een gebruiksoppervlakte van circa 111 m² (exclusief garage).

De kavels variëren van 183 tot 285 m² grond.

De achtertuin ligt heerlijk vrij en grenst aan openbaar groen. Geen inkijk aan de achterzijde maakt dat je veel privacy hebt.

Kom binnen!
Bij binnenkomst de hal/entree met toilet, meterkast en trapopgang. Vanuit hier is tevens een aparte ruimte toegankelijk voor de wasmachine. Lopen we verder dan komen we eerst in de open keuken. Deze ligt aan de voorzijde van de woning met fijn zicht op het gezellige hofje. Er is ook voldoende ruimte voor een grote eettafel om te eten met familie en vrienden. Aan de achterzijde het zitgedeelte met glazen pui en buitendeur. Resultaat: een lichte woonkamer! Vanuit de woonkamer toegang tot de royale slaapkamer (ca. 15 m²) welke direct in verbinding staat met de badkamer, ingericht met douche en vaste wastafel.
Op de eerste verdieping een ruime overloop met vaste kast, 2 royale slaapkamers (beide ca. 15 m²), een extra bergkamer en een technische ruimte/berging. Het is optioneel om een extra badkamer te realiseren in de bergkamer.
Een vlizotrap vanuit de overloop leidt naar de bergzolder met de opstelling van de technische installaties voor de woning.

De woningen worden uiteraard geheel gasloos gebouwd en zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, een luchtwaterwarmtepomp en zonnepanelen. De woningen worden aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk. De keuken is exclusief en kan geheel naar eigen wens later worden geplaatst.

Foto's

Hoofdfoto


Foto


Foto 2


Foto 3


Foto 4


Foto 5


Foto 6


In de buurt

  • Olst - Type A: half vrijstaande woningen:
  • Olst - Type A; half vrijstaande woningen:
  • Olst - Type B; hoekwoningen 3-laags:
  • Olst - Type B; tussenwoningen 3-laags:
  • Olst - Type D; Levensloopbestendige hoekwoningen: