Olst – Type B; hoekwoningen 3-laags

Koopprijs
€ 392.500,-
Status
Beschikbaar
Eigenschappen
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Type B, 4 rijwoningen (3-laags)

Verrassend royaal! Deze 3-laagse rijwoningen zijn sfeervol gelegen in het hofje en hebben een woonoppervlakte van circa 116 m². Je geniet van een mooie tuin op het westen (avondzon)! Dit huis biedt alles wat je nodig hebt: een lichte woonkamer, fijne open keuken, 3 slaapkamers en een ruime vrij indeelbare zolder (voor wellicht een 4e slaapkamer). In de tuin wordt een vrijstaande berging geplaatst. Bouwnummer 3 heeft zelfs de mogelijkheid om deze berging tegen een meerprijs te laten vervangen door een garage. Deze zal dan aan de woning kunnen worden gebouwd. Dit bouwnummer is daarnaast als enige voorzien van een oprit bij de woning. Voor de overige woningen is er voldoende parkeergelegenheid in het hofje.
De kavels variëren van 129 tot 245 m² grond.

Kom binnen!
De indeling is praktisch met veel bergruimte. Bij binnenkomst is er direct ruimte voor de garderobe. Verder zijn in de hal het toilet, meterkast en trapopgang gepositioneerd. Lopen we verder naar de lichte woonkamer, dan vinden we daar een heerlijke tuingerichte kamer met glazen achterpui en loopdeur waardoor er veel lichtinval is. De vaste kast zorgt voor veel bergruimte. De open keuken aan de voorzijde geeft een fijn zicht op het gezellige hofje.
Op de verdieping bevindt zich de overloop met toegang tot de 3 slaapkamers die respectievelijk 12, 12 en 8 m² groot zijn. De badkamer wordt ingericht met douche, wastafel en 2e toilet.
Een vaste trap brengt je naar de tweede verdieping. Deze etage is een vrij in te richten ruimte met mogelijkheden voor bijvoorbeeld het realiseren van een vierde slaapkamer. Tevens zijn hier de benodigde technische installaties voor de woning opgesteld.

De woningen worden uiteraard geheel gasloos gebouwd en zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, een luchtwaterwarmtepomp en zonnepanelen. De woningen worden aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk. De keuken is exclusief en kan geheel naar eigen wens later worden geplaatst.

Foto's

Hoofdfoto


Foto


Foto 2


Foto 3


Foto 4


Foto 5


In de buurt

  • Olst - Type A: half vrijstaande woningen:
  • Olst - Type A; half vrijstaande woningen:
  • Olst - Type B; tussenwoningen 3-laags:
  • Olst - Type D; Levensloopbestendige hoekwoningen:
  • Olst - Type D; Levensloopbestendige hoekwoningen: