Olst – Type A; half vrijstaande woningen

Koopprijs
€ 489.500,-
Status
Beschikbaar
Eigenschappen
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Type A, 2 half vrijstaande woningen

Wat een mooie plek! Markant aan de rand van het plan liggen deze twee half vrijstaande woningen, direct grenzend aan de Holstweg. De woningen kenmerken zich door veel woonruimte, een grote garage en een eigen oprit met dubbele parkeerplaats. De woonoppervlakte is ca. 149 m² en dit is nog exclusief de garage van circa 18 m²! Door de royale kavel is er ruimte voor een dubbele garage of carport voor bijvoorbeeld het stallen van een caravan of camper. Ook het uitbreiden van de woning voor kantoor aan huis behoort tot de mogelijkheden.
De kavels variëren van 343 tot 424 m² grond.

Kom binnen!
De indeling is bijzonder praktisch met beneden een entree/hal met toilet, meterkast en trapopgang, een lichte tuingerichte woonkamer van maar liefst 31 m² met een inbouwkast en een fraaie glazen achterpui met buitendeur. De open keuken aan de voorzijde heeft fijn uitzicht op de Holstweg. Hier is ruimte genoeg voor een grote eettafel om gezellig met vrienden en familie te eten.
Op de verdieping vind je de overloop, drie ruime slaapkamers (resp. 18, 16 en 9 m²) en een fijne badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.
De tweede verdieping is ruim van opzet. Met een combinatie van diverse indelingsopties maak je hier een prachtige woonverdieping van met bijvoorbeeld extra slaapkamer(s) en een was-/bergruimte. Tevens zijn hier de benodigde technische installaties voor de woning opgesteld.

De woningen worden uiteraard geheel gasloos gebouwd en zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, een luchtwaterwarmtepomp en zonnepanelen. De woningen worden aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk. De keuken is exclusief en kan geheel naar eigen wens later worden geplaatst.

Foto's

Hoofdfoto


Foto


Foto 2


Foto 3


Foto 4


Foto 5


Foto 6


In de buurt

  • Olst - Type A: half vrijstaande woningen:
  • Olst - Type B; hoekwoningen 3-laags:
  • Olst - Type B; tussenwoningen 3-laags:
  • Olst - Type D; Levensloopbestendige hoekwoningen:
  • Olst - Type D; Levensloopbestendige hoekwoningen: